vrijdag 31 december 2010

Op het randje van dit jaar......

Bedenk ik me ineens dat ik nog best wat dingen niet heb laten zien aan jullie! Foei toch! En dat terwijl ik het de laatste tijd toch ook behoorlijk af laat weten in blogland. Anyway, nu dan..... Om bij het begin te beginnen: ik deed in December mee met de Big fat envelop van Swap Bot. Was mijn eerste keer dat ik meedeed aan een Big fat envelop en ik vond het wat spannend! Hoeveel moet er nou in zo'n envelop? En het was senders choice, maar wat moet je nou toch kiezen om te sturen dan? Je wilt toch iets geven dat de ander leuk vindt. Ik heb echt erg mijn best gedaan en volgens mij is het ook gelukt want......ik kreeg een 5 mét hartje! Joepie! Ik had ook foto's gemaakt van mijn creaties, maar ze zijn niet allemaal gelukt. Mijn gehaakte sneeuwvlok kwam bijvoorbeeld alleen maar heel wazig op de foto te staan. Heb het wel vijf, zes keer geprobeerd, maar het is me niet gelukt. Wel zie je op de eerste foto een stukje van het vlokje dat wél scherp is. Dit zijn dus de dingen die ik in mijn Big Fat Envelop stopte:
Tassenhanger/sleutelhanger


BoekenleggerKersthanger van Attic24
en dit is het totaalpakket geweest: 


 Helaas was ik iets te enthousiast, want het was íets teveel voor in envelop.....dus de theezakjes kon ik er echt niet meer in proppen.... Maar, vonden wij thuis helemaal niet erg, het is Winterthee en die is echt errug lekker!


Ik op mijn beurt kreeg ook een hele volle envelop terug. Van kyroushka van de Dutch Swappers: 

Dit was toch wel mijn favoriet uit de envelop: een hart van
vilt,speciaal gemaakt voor mij!!

Het hele pakket zag er zo verzorgd uit! Allemaal kleine cadeautjes met daaraan labels met grappige tekeningetjes of stempels. Zo'n feest om uit te pakken alleen al! Helemaal goed dus. Was helemaal fijn omdat het de laatste weken zo enorm druk was hier. Zal bij jullie niet veel anders geweest zijn schat ik in?! Gelukkig hadden wij hier in het hoge Noorden geen last van de sneeuw die ik overal op het net terugvond. Wij hebben hier echt hooguit drie cm gehad! Was ook wel weer jammer, het was niet eens genoeg om sneeuwballen mee te gooien. Vriezen deed het hier wel! Bij de Kringloopwinkel hier had ik nog mooi op tijd schaatsen op de kop getikt voor de drie oudsten dus die konden (als ze wilden) lekker aan de schaats. Nou ja en tussendoor natuurlijk nog Kerstmis. Was rustig dit jaar: eerste Kerstdag zijn de kids bij hun vader geweest en ben ik met mijn mams uit eten geweest. Erg fijn hoor! Lekker eten en niet af hoeven te wassen!! Tweede Kerstdag waren mijn schatten wel thuis en hebben we heerlijk gegourmet. Je kunt goed merken dat ze wat ouder worden nu. Ik hoefde nu niet meer alle vier de pannetjes in de gaten te houden. Ze hebben echt zelf zitten kokkerellen en genoten van het eten. Was echt heel gezellig. En toen kwamen we alweer in de tweede week van de vakantie.
Mijn jongste spruitje is deze vakantie uit logeren naar zijn vaste logeerhuis en dat geeft mij ruimte om een 'project' op te pakken. De tweede week van onze vakantie ben ik dan ook begonnen met het veranderen van de kamer mijn dochter. Mijn grote, kleine, lieve, nukkige, dwarse, prachtige, mooie meid is nu ruim twaalf en wilde heel graag iets anders op de muren en voor de ramen. En dat vond ik ook een prima plan. Daar ben ik nu dus heel druk mee bezig, maar als het klaar is zal ik foto's plaatsen, beloofd. 

Maar eerst.......Oud en Nieuw..... !!!!! En dat vier ik zo: 


Appelflappen, vruchtenbowl, bananeneclairs en een haakwerk.Mijn lieve schatten bij hun papa en ik thuis op de bank. Nee, niet zielig, ik geniet. Oud en Nieuw is voor mij altijd een speciaal moment. Ik kijk net als de rest van de wereld terug op het oude jaar. Wat is er allemaal gebeurd, wat hebben we beleefd, wat is iedereen weer 'gegroeid'. Daar geniet ik echt enorm van! Er is zo hard gewerkt hier in huis door mijn kinders. Ze hebben weer zulke stappen gemaakt het afgelopen jaar! 
En dan het nieuwe jaar. Ik ben altijd heel optimistisch voor het nieuwe jaar. Het voelt echt als schoon, fris, opnieuw alle kansen kunnen benutten. Er liggen weer heel veel nieuwe dingen in het verschiet, ben er erg nieuwsgierig naar. Kom maar op met dat nieuwe jaar!! Dat ieders wensen uit mogen komen, dat iedereen krijgt wat hij of zij zou willen. Maar vooral: geniet van weer een jaar vol mogelijkheden om te zijn wie je bent om te worden zoals je wilt zijn!!! Maak er wat moois van!

1 opmerking:

  1. Wat heb je dat mooi beschreven Janny! En langs deze weg wil ik jou ook graag een heel mooi, liefdevol en gelukkig 2011 wensen! En dat we maar veel tweets, logjes en mooie gebaren naar elkaar uit kunnen wisselen :)

    Veel liefs,
    Linda

    BeantwoordenVerwijderen