zaterdag 7 april 2012

Ken je dat?

Ken je dat, dat je een liedje hoort in een andere versie dan je al kende en dat je er door gegrepen wordt? Nou, ik wel. En wel door dit liedje: 


Die stem van die man, zó mooi!! En ik vind deze versie echt zoveel mooier dan de versie die je overal hoort. Ze (de band, Triggerfinger) zijn meestal van de snoei-harde muziek, maar dit doen ze ook heul goed! Luister maar eens, en dan nog eens en nog eens en nog eens ;-)

Op creatief gebied ben ik verder ook wel heel erg bezig, maar allemaal voor ons nieuwe spruitje en daar kan/wil ik dus nog niks van laten zien. Wij weten namelijk al welk geslacht ons wondertje heeft maar ik ben er nog niet aan toe om dit aan de 'hele wereld' te laten weten. En aangezien ik wel echt kleurtjes gebruik die maar naar één kant uitgelegd kunnen worden, kan ik niks laten zien! Ik kan wel vertellen wat ik maak haha. Ik ben een  dekentje voor in het ledikantje aan het haken van Granny Squares, ik maak nieuwe gordijnen voor het kamertje, de meubels krijgen een nieuw likje verf (wit dus die had ik wel kunnen laten zien, bedenk ik nu, maar goed) en ik ben me aan het voorbereiden op een muurschildering ofzo voor op het kamertje.

Tussendoor moet er nog het één en ander aan uitzet en kleertjes geshopt worden dus al met al ben ik erg druk nog. Tel daarbij op dat ik echt voel dat ik ouder ben nu dan bij de eerste vier kindjes en je weet ongeveer hoe mijn dagen/weken eruit zien. Maar nee, ik klaag niet, echt niet. Die voetjes te trappelen in mijn buik, de kinderhanden die dat willen voelen; onbetaalbaar!

2 opmerkingen:

  1. Dat nummer is verslavend-keer op keer-MOOI. En die zanger heeft zo'n uitstraling en zo'n stem!!! geniet van alle "fijne fun" rondom je zwangerschap. Wat een rijk gevoel-inderdaad onbetaalbaar. Lieve Paasgroet met hart&ziel van Sil.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat is dat genieten van al dat leven in je buik! Ik mis dat eigenlijk nog wel eens. Maar uit de buik zijn ze ook fantastisch!

    BeantwoordenVerwijderen