dinsdag 7 mei 2013

Er is er één jarig hoera hoera...


Jawel, er is er één jarig en dat is hij! Mijn grote vent is alweer 10. En van de vier oudsten de grootste op deze leeftijd, dus dat beloofd wat. 
Echt veel doen we niet aan zijn verjaardag vandaag. Er hangen geen slingers bijvoorbeeld, omdat hij daar alleen maar erg onrustig van wordt. Wel heeft hij twee stevige ballonnen gekregen om mee te spelen! Daar is hij erg blij mee! 
Natuurlijk heeft hij ook wel cadeautjes gekregen; een paar t-shirts van zijn broer en zus, een mooie nieuwe zwemband, en ik ben nog bezig met een nieuwe rugzak te maken voor hem. Die is helaas nog niet af omdat meneer gisteravond weer één van zijn beruchte avonden had. Hij wilde iets dat niet mocht en dan blijft hij in zijn protest hangen. Keihard gillen en schreeuwen en met beide benen vol schoppen tegen het hekwerk van zijn bed aan. Nee, daar worden we niet blij van.
 Kaboutertje kon daardoor niet slapen dus ik ben rond tien uur maar hem naar bed gegaan zodat hij op die manier zijn rust wat kon krijgen. Feestvarkentje was wel rustig toen gelukkig. 
Vanavond gaan we nog lekker pannenkoeken eten, dat vindt de jarige job ook lekker, dus dat is een mooie afsluiting van de dag. 


 Ben benieuwd hoe hij de dag gaat volhouden overigens; hij was om kwart voor zes alweer wakker vanmorgen, gillend, schreeuwend en schoppend......
Moeilijk hoor als je niet kunt vertellen wat het is dat je dwarszit. Van al zijn  handicaps is dat voor hem zelf ook de moeilijkste; niet goed kunnen communiceren. 
Maar goed, voor nu is het eerst FEEST!

6 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd meis!!!
  Hoop dat jullie een fijne dag hebben, en dat je zoon er maar van mag genieten!
  Liefs,
  Kimmie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een hele fijne dag toegewenst. En van harte natuurlijk.

  Groetjes Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd lieverd!!! En een hele fijne dag!! liefs, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Van harte! Heb een hele fijne dag met elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd! Ik hoop dat je inmiddels een fijne dag hebt gehad.

  BeantwoordenVerwijderen