zondag 3 juli 2011

Tomatensoep!

Tomatensoep? Ja, tomatensoep! Het is nu bijna twee weken na mijn operatie en ....echt.....ik              kan            weer                   TOMATENSOEP    eten!!! Yes! Lekker lekker lekker.!

En ook:Ik moet deze weken vloeibaar eten  en eerlijk gezegd valt me dat niet mee. Welliswaar mag ik ALLES eten, zolang het maar vloeibaar is. Dus dat betekent dat ik ook een soepje nog met de blender te lijf ga om het maar helemaal vlak te krijgen. En geloof me: na een tijdje wil je wel heeeeeeel graag iets te kauwen hebben, echt. Een stevige broodkorst, een dropje, knapperige groentes, een paar hapjes vlees, een lekker stuk fruit, ZOLANG HET MAAR NIET DRINKBAAR IS!  Maar eerlijk is eerlijk,  man man, wat smaakte die tomatensoep me lekker!
Het gaat verder best goed vind ik. Nog wel pijn hier en daar, vooral als ik toch teveel doe op een dag, maar het is goed onder controle te houden. Goed luisteren naar mijn lijf en haar behoeftes. 
Dus, nog 18 dagen, dan op controle bij de chirurg en als hij me dan het groene licht geeft, kan het grote genieten dan echt beginnen.......
Ik heb er nu al zin in 

2 opmerkingen:

  1. Wat goed joh!!! nou ja, niet dat je niets mag 'kauwen' ;-) Maar van de tomatensoep!! Ik hoop echt dat controle goed gaat en dat je alles weer mag eten!! Ga voor je duimen ;-) liefs, Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat moet een vreemde gewaarwording voor je smaakpappillen zijn! Heerlijk meis! En dat verdient een rokje ;) Als je mij je heup en taillematen geeft, dan trek ik het model voor je over. De werkbeschrijving zie je dan in mijn blog terug onder die link. Kun je ZO aan de slag. ;)

    BeantwoordenVerwijderen