woensdag 1 augustus 2012

Een jongetje!


Alweer een ruime maand geleden is hij geboren; ons jongste mannetje! We zijn er zo enorm blij mee. Zijn zus en broers zijn niet bij hem weg te slaan, echt waar. Als hij huilt of een kikje geeft hangen er drie koppies boven hem die hem alle drie heel graag willen oppakken. Zo lief! Het is een lekker ventje. Bij zijn geboorte al bijna acht pond en 52 cm groot. Een lekker koppie met haar en hele donkere ogen nog. Maar die worden volgens mij blauw.
En ja, dat jullie een ruime maand hebben moeten wachten komt omdat we toch wel weer erg moesten wennen aan zo'n kleine baby in huis. Ik was echt een beetje vergeten dat je hele leven zo'n beetje draait om dat nieuwe leventje. Dat je weer een nieuw evenwicht moet vinden met zijn allen. En daar zijn we nu hard mee bezig. We verwonderen ons elke dag over hem en zijn elke dag weer zo verliefd op hem! Welkom in ons leven kleine man!

8 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd!!! Ik hoop dat jullie je nog lang mogen verwonderen over deze kleine jongen. Ik wens jullie een fijne en gelukkige tijd, tot... ja tot altijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kan me voorstellen dat het allemaal even wennen is. Maar geweldig zoals zijn zus en broers er op reageren! Wen en geniet nog maar lekker lang hoor ;-)
  liefs, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met jullie mooie kleine mannetje! Wat een heerlijk ventje... succes met het wennen aan enzo... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lieve Jannie en gezin, van harte gefeliciteerd met dit mannetje. Wat heerlijk dat het zo goed gaat en dat hij zo welkom is! Doe maar lekker rustig aan, je hebt alle tijd en aandacht die je nu krijgt meer dan verdiend! En jullie kereltje ook!
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Van harte gefeliciteerd Janny! Wat een mooi ventje!! Geniet er maar lekker van :)

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Van harte proficiat met jullie mooie zoon-veel geluk en plezier toegewenst-geniet ervan-want dat hele kleine baby-zijn gaat heel snel-xxx-Sil

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie jongste aanwinst. Het is wel een pracht plaatje hoor. Zo lief en zo klein.
  Ten tweede, bedankt voor je leuke reactie op mijn blog. Zo leuk dat ik dan ook weer even kan verder klikken naar jouw leuke blog. Ik heb alweer heel veel leuke dingen gezien. Daar krijg ik nou nooit genoeg van, lekker rondkijken op leuke blogs.

  Groetjes Anja

  BeantwoordenVerwijderen