zondag 9 juni 2013

Flock een helicopter


Yeah! Iets af! Ik heb echt inmiddels weet ik hoeveel halve projectjes liggen maar niks lijkt af te komen. Het is hier zó druk! De laatste maand van het schooljaar is aangebroken, met alle excursies, repetitieweken, laatste presentaties en meer van dat. Druk dus. Er blijft weinig tijd over om lekker te fröbelen. 
Enthousiast was ik bijvoorbeeld begonnen aan een ballonbal (naar het patroon van Creadientje )voor Kaboutertje. Maar ben nog niet veel opgeschoten:

Maar goed, ooit komt het af :-)Wat ik wel af heb gekregen (ook weer in fases) is een tshirt voor de jongste. Geflockt of geflocked. Met een helicopter. En hoewel ik nog wel wat verbeter puntjes zie, ben ik er best blij mee. Was pas de tweede keer dat ik iets met flockfolie deed, dus ik ben tevreden!

2 opmerkingen:

  1. Dat t-shirtje is echt leuk geworden! Ik vind flocken best lastig. Het trekt bij mij vaak krom tijdens het strijken, misschien doe ik het te heet. Misschien ga ik het binnenkort weer eens proberen. Succes met de laatste loodjes voor de vakantie. Schiet al lekker op in het noorden!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nou precies, dat vind ik ook nog best lastig hoor! En in dit geval moesten de verschillende onderdelen ook nog op en in elkaar passen wat een gedonder! Nog vier officiele weken school hier, maar in de praktijk zijn dat er nog maar twee en een beetje....gaat super snel!

      Verwijderen