maandag 13 juni 2011

Dutch Swappers Meeting in Boekel

Ga er maar even voor zitten, dit wordt een lang verhaal! Maar, wel een leuk verhaal hoor, met ook veel foto's. We hadden namelijk afgelopen zaterdag een super dag met de Dutch Swappers in Boekel, waar ik samen met Carolien naartoe ging. Met ongeveer twintig dames waren we in het huis van Susan te gast voor een meeting. We zijn allemaal creatieve dames die regelmatig meedoen met Swaps bij de Dutch Swappers. Je kunt je dus voorstellen dat er een hoop gelachen, gekletst en gedeeld werd. Hoewel veel meiden elkaar voor het eerst echt zagen! Bijna allemaal vreemden voor elkaar dus, maar toch al zo'n verbondenheid, heel mooi om te zien!

Voor deze dag was natuurlijk ook een Swap georganiseerd, waarvoor ik Sascha toegewezen kreeg. Ik had voor haar een pakketje gemaakt met van alles en nog wat erin. Het waren allemaal dingen die ik al een tijdje aan het verzamelen was voor haar. Vrijdag maakte ik daar nog snel een potlodenrol bij voor haar dochtertje. Dit was het totale pakketje dat ze van mij kreeg:

Was ook weer een hele belevenis, ik gaf het pakketje nu rechtstreeks aan haar en zag dus ook meteen haar reactie. Eng! Gelukkig was ze er heel blij mee en heb ik ook al gelezen dat haar dochtertje de potlodenrol ook erg mooi vond. En daar doe je het dan voor! Dat geeft toch weer een fijn gevoel.
Ik ben die dag zelf ook enorm verwend hoor. Nancy had mij voor de Swap en had me stiekem al gemaild en gevraagd wat ik nou echt heel leuk zou vinden om te krijgen. En wat denk je; heeft ze gewoon alles gedaan wat ik aangegeven had! Niet normaal hoeveel het was hoor, maar wel erg erg leuk allemaal,

Hierboven zie je vier handgemaakte kralen van haar hand, prachtig he?! Ik ben er zo blij mee!
Dat mocht ik dus al uitpakken zaterdag, maar dat was niet alles dat ik mee naar huis nam. We deden namelijk een soort sinterklaasspel. Dat begint met een enorme stapel cadeautjes in het midden van de groep en een dobbelsteen. Elk vlak van de dobbelsteen had een betekenis. Het gaat te ver om alles uit te leggen maar het komt erop neer dat je pas helemaal aan het eind van het spel weet met wat voor cadeautjes je naar huis gaat. Ik had dus ook drie pakjes meegenomen voor het spel: 


En van het derde pakje heb ik helaas geen foto genomen, maar dat was een sleutelhanger in rode kleuren en een armband van blauwe kralen. Vond het ook weer erg spannend om te doen. Wat als mijn dingetjes niet aansloten bij wat de anderen gemaakt hadden? En was als niemand het leuk vond? Gelukkig viel het goed mee en ik denk dat iedereen met leuke dingen naar huis gegaan is. Ik in ieder geval wel haha. Mijn buit: En nu zie ik dat ik nog een prachig cadeau vergeten ben op de foto te zetten: een map met allemaal haakpatronen van de oma van één van de dames! 

Ik was aan het einde van de dag helemaal kapot maar wat was het een gezellige dag zeg! Zondag heb ik uitgeslapen tot een uurtje of twaalf (!!!) en nog gaan er nu zoveel ideëen door mijn hoofd dat ik de aankomende tijden volgens mij genoeg te doen heb! En de volgende Dutch Swappers meeting staat gepland in het Noorden van het land, dus dat is een stuk dichterbij voor mij en Carolien. We zullen in ieder geval zeker van de partij zijn!

4 opmerkingen:

 1. Wat leuk om bij iedereen zo alle kadootjes nog eens goed te zien!! Wat heb je Sascha ook verwend zeg, ontzettend leuk pakket!!!! En jouw gemaakte kadootjes, leuk!! en gekregen! Nu lekker bijkomen, genieten en je creatieve ideetjes uitwerken ;-) liefs, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een leuk en gezellig blog heb je!
  groeten Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De hartjesslinger kwam bij mij terecht en is al gretig ingenomen door mijn nichtje van 4 die een nieuwe kamer krijgt op zolder!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De armband en rode hanger hebben hier een huisje gevonden! Ben er erg blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen