vrijdag 3 juni 2011

Zoals beloofd.... de foto's!

Was ik het toch bijna vergeten! Maar goed, ik heb nog op tijd foto's genomen! 
En, dit is hem geworden, het resultaat, de uitkomst, voor mijn jongste mannetje en ook van mijn eerste mannetje om het zo maar eens te zeggen. 

Op het bed, waar hij hoort. 

 Buiten, op de tuinset
 Op de grond, mag eigenlijk niet, maar alleen voor de foto's...


 En de laatste, van iets dichterbij...

Wat je niet zo goed kunt zien is dat het patroon van de onderkant een soort spiraal is. Ik ben begonnen met het gekleurde fleece-streepje met geel, rood en oranje en zo rond gegaan. Daarbij heb ik steeds effen stukjes stof afgewisseld met gestreepte of geblokte stukjes. En ik heb het van donker naar licht laten lopen.
Het was weer een enorm project maar wat ben ik weer trots op het resultaat zeg! Ben heel benieuwd naar wat mijn zoon er van vindt, als hij er als iets van vindt, dat is ook nog maar de vraag..... Stiekem hoop ik dat mijn andere kinders ook nog gaan vragen om een eigen deken, heb nog wel een paar ideeën...... 

2 opmerkingen:

  1. Superleuk! En ik maar denken dat het een gehaakte deken was..., hoe kom ik daar nu bij!
    Je deken is echt vrolijk en toch ook jongensachtig. Alleen..., ben ik ook nieuwsgierig naar de achterkant geworden... (fotootje?)
    Fijn weekend, groetjes Elizabeth

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij is geweldig!! Daar mag je supertrots op zijn!!! Wow, wat een werk zeg! En je wilt er nog wel eentje maken? Mijn dochter wil er wel eentje hoor! Maar ik zal er zelf ook eens aan 'moeten', lijkt me gewoon heel persoonlijk! Echt mooi! liefs, Nancy

    BeantwoordenVerwijderen