vrijdag 9 december 2011

Work in Progress

Zoals gezegd, ik ben toch wel een beetje bezig hoor. Kleine dingen, want dat gaat zo makkelijk tussendoor. En oh ja, wat ik dan ook nog de praktische dingen noem. Nog zo'n dekentje voor mijn jongste spruitje. Deze

had ik al eens gemaakt voor hem, maar die heb ik voor hem meegenomen naar Emmen. Dus moest er voor thuis een nieuwe komen. Wederom een heel werk, maar het resultaat was weer zó leuk! (en nee, geen foto dus helaas)

Ook maakte ik


een paar van dit soort kransjes en alvast een kerstster. Maar dan in andere kleurtjes. Die in het wit maakte ik in rood met groen en die groene maakte ik in het kobalt blauw. Ben niet van de Groen-rood combinatie met Kerst. Die ene is wel goed gelukt hoor, maar die vindt vast zijn plekje wel bij iemand anders. 
Wat ik ook nog beslist wil/moet maken zijn deze dingen:Ik vind ze zo leuk! De vogel bijvoorbeeld omdat ik gewoon van proberen, uitproberen hou en ik wel iets heb met ijzerdraad en kraaltjes en de elfjes gewoon omdat ze te lief zijn! Heb het plan om een aantal van mijn haak-creaties aan een soort houten kerstboom te hangen en daar horen deze lieffies zeker bij. Hoop te denken aan een foto ter zijner tijd. 
En iets dat al langer op de plank ligt is dit: 
Dit zou mijn nieuwe sjaal moeten worden voor bij mijn nieuwe jas, waar ik zo mega-blij mee ben. Het haakkatoen is er al, grote haaknaald is er al, patroon is er al, alleen.......tsja, tijd. Helemaal voor dit soort grotere projecten moet ik tijd maken en ik weet even niet waar en hoe enzo.


3 opmerkingen:

 1. Hoi Janny,
  Leuk blog heb je ook! Dat groene sterretje heb ik ook een keer gemaakt alleen inderdaad in het wit.
  En wat een mooi dekentje heb je gemaakt! Inderdaad voor thuis is het ook fijn zón mooi dekentje te hebben. Gr Raffie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb meteen maar even gekeken maar gelukkig sta ik hier nog wel als volger geregistreerd. Je hebt nog een boel op je to-do lijstje staan. Hopelijk krijg je snel weer wat meer tijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ai ai.. wat veel ;-) Binnenkort vakantie, althans de kinderen, dat scheelt wel iets, of juist niet? Dank je wel voor je lieve berichtje! Ik wens jou en je gezin (en geweldig lieve vriend natuurlijk) ook een hele fijne Kerst, een spetterend uiteinde en voor 2012 niets dan goeds en geluk, maar bovenal een goede gezondheid voor iedereen! Veel liefs, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen