woensdag 8 februari 2012

Knopen-ringen

Helaas is hier nog niks te bekennen van een roze wolk om lekker op te deinen tot het einde van mijn zwangerschap. 'Men' heeft bedacht dat er nog meer onderzoeken nodig zijn om het dna van spruitje en mijn tot-nog-toe-jongste-mannetje met elkaar te vergelijken. Uitkomst: helaas mevrouw nog een paar weken wachten. Zucht.
Maar ondertussen ben ik af en toe wel wat creatief bezig. Geeft wat afleiding en ontspanning en het levert ook nog wat leuks op. Kijk maar:

Gister en eergister maakte ik ringen!


 De kleuren zijn in het echt veel sprekender, wel jammer. Maar zo hebben jullie toch een indruk gekregen. Ik heb ze gemaakt van knopen, een enkele kraal en een cabochon van kunststof. Erg leuk werk om te doen. Ik maakte er eerder ook al haarspeldjes mee. Daar heb ik alleen geen foto's van gemaakt en nu liggen ze overal en nergens in huis verspreidt en wordt foto's maken wat lastig haha.

3 opmerkingen:

 1. Mooi joh! Je bent lekker bezig :-) vervelend dat je zo aan het lijntje gehouden wordt - dat is tenminste hoe ik het opvat... sterkte met wachten enzo!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je ringen zijn prachtig!!!! Maar jeetje, wat naar dat je nu toch nog moet wachten zeg.. ga voor je duimen!! sterkte!! liefs, Nancy
  ps. yes!! (je weet wel wat ik bedoel ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie ringen heb je gemaakt, en ....sterkte met het wachten!
  Groetjes van Bregit

  BeantwoordenVerwijderen