zondag 30 september 2012

Ontroerende kraamcadeautjes

Nadat ons kleine mannetje geboren was, kreeg ik van alle kanten zulke leuke kraamcadeautjes! Zo leuk dat iedereen met je meeleeft! Nou gaat het iets te ver om ze allemaal te laten zien, maar ik wil er een paar uitlichten omdat ze me op een bijzondere manier geraakt hebben.
Zo kwam mijn nu op-één-na-jongste-mannetje thuis met iets dat hij zelf (ja, met hulp natuurlijk) gemaakt had. Hij was het weekend van de geboorte niet thuis geweest. Pas toen spruitje een week was, is hij weer bij ons geweest en kreeg ik zijn cadeautje:


Het gaat natuurlijk om de tractor die links hangt. (De uil die er naast hangt was een heel lief cadeautje van Nancy, van Home made bij Nancy , lief hé? Hangt nu op zijn kamer te pronken)
Vooral de tekst vond ik zo mooi: Welkom!

Een andere verrassing die voor heel veel tranen van ontroering zorgde was het kraamcadeautje van mijn oma. Ik heb in een eerder blogje al eens genoemd dat mijn oma voor elk achterkleinkind dat geboren werd, een knuffel breide. En dat ik het zo enorm jammer vond dat dat nu voor onze nieuwe aanwinst niet zou gebeuren. Nou, kijk eens wat ik kreeg: 

Een gebreide lange-lijs van oma! Wat wil nou het geval; mijn moeder had een tijd geleden bij mijn oma in de kast (net na het overlijden van oma) deze lange lijs in onderdelen zien liggen. Oma had 'em al gebreid maar ze was er niet meer aan toegekomen om hem in elkaar te zetten. Ze ging er vanuit dat ze daar nog zat tijd voor had. Mijn moeder heeft die onderdelen toen aan mijn nichtje gegeven zodat zij hem in elkaar kon zetten en alsnog aan mij kon geven! Prachtig! Zo was oma er toch bij! Ben er zo enorm blij mee. En vind het ook zo lief van mijn nichtje dat zij hem in elkaar gezet heeft zodat jongste ook een gebreide knuffel van oma heeft. Sprakeloos was ik, en dat gebeurd me niet zo vaak. 

5 opmerkingen:

 1. aaaaahhh dat uiltje heb ik ook... hij is zooo leuk he... ik hoop je de volgende keer wel te zien hoor... en hoop dat je dan ook je jongste spruitje mee kunt nemen... ik ben iig zeker van de partij!!!
  Liefs,
  Kimmie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. he wat leuk om te zien dat de naam yanniek nu ook eens zo geschreven word zoals mijn broertje heet.
  meestal is het jannick.
  beetje een krom verhaal :D
  liefs,
  kimberley

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Janny, wat lief dat je nog steeds reageert op mijn blog! Ik dacht, nu ga ik maar eens antwoorden hoor. Hoe is het met je? Druk zeker ;-) Geniet er maar van hoor! Voor je het weet, zijn ze groot, maar daar weet jij zelf ook alles van. Heerlijk hoor! Ik hoop je volgend jaar (wat klinkt dat ver ;) op de DS-dag te zien. Ik ben zelf bijna niet meer actief, lees nog wel, maar verder te druk met andere dingen. Maar er zijn er maar weinig actief op het moment. De laatste dag zag er wel erg gezellig uit. Nou, geniet ze en tot gauw!
  liefs, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Janny, hoe gaat het met je, al een nieuw ritme gevonden? Wat een schattig kereltje is Yanniek! Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hey lieve Jannie!
  Dank je wel voor je lieve berichtje!
  Hoest met jou en je kleine smurfje?
  Ik denk dat ik Jason toch ook meeneem naar de DS dag, ben al de hele tijd mezelf geestelijk aan het voorbereiden om hem thuis te laten, maar het wil niet echt lukken..hahahaha..
  Ik heb er veel zin! tot snel bij de DS dag!!
  Liefs,
  Kimmie

  BeantwoordenVerwijderen