vrijdag 3 januari 2014

En de winnaar is....

Jeetje, is het alweer 3 januari! Tijd om de winnaar te trekken van mijn give-away van het vogel-overlevings-pakketje van de Samenspinsels adventskalender. Een hele mond vol, maar het komt er op neer dat ik bekend ga maken wie de pinda-netjes en de sjeike kopjes met vetbolletjes erin heeft gewonnen. 
Ik moet eerlijk zeggen dat ik echt super blij was dat er 16 reacties kwamen, dat er 16 dames waren die graag een kansje waagden! 
En uit die 16 heb ik een winnaar getrokken. Of eigenlijk, dat heeft mijn lieve pubermeisje gedaan! Mijn lieve, soms dwarse, en nukkige pubermeisje dat dus ook heel trots deze foto's op haar telefoon heeft staan; 
Foto's van zichzelf met haar kleine broertje, lief he? Maar, ik dwaal af. 
Zij dus, zij heeft een nummer tussen de 1 en 16 genoemd, waarbij de 16 ook meedeed natuurlijk. Zonder dat ze wist waar dat voor nodig was/ is, dus compleet zonder vooroordelen of voorkeur! 
En ze noemde......

11

Dat betekent dat Susan  gewonnen heeft! Ik hoop dat je er blij mee bent! Ik weet toevallig hoe jouw tuin er uit ziet, en ik weet zeker dat je daar genoeg vogeltjes krijgt om lekker van deze prijs gebruik te kunnen maken! 

Veel plezier ermee!


4 opmerkingen:

 1. nou Janny, dat meen je niet, dat vind ik dus echt superleuk!! vogels voeren is bij ons echt een groot item, overal hangt pindakaas, netjes, er worden dakjes gemaakt etc etc, dus dit is echt een heel leuke toevoeging,. Hardstikke bedankt!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een enthousiaste reactie! Wat leuk! Allemaal blije vogeltjes dus bij jullie in de tuin!

   Verwijderen
 2. Wat lief!!! En wat een mooie dochter heb je! En zoon uiteraard ;) Ja, pubermeisjes kunnen er wat van, hier ook haha. Maar dat is dan wel weer leuk!! Fijne zondag nog!
  liefs, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen